Radio Romanian

DANCE

Se redă piesa

Title

Artist

Acum la radio

Acum la radio

Background

Vremea 31.Martie 2020

31 martie 2020

România a intrat sub efectul unui val de aer polar. Care vor fi valorile termice ale zilei Meteo 31 martie. Vremea se strică începând de azi, când temperaturile coboară simțitor pentru această perioadă a anului.

România se află sub efectul unui val de aer polar, care își va face simțită prezența pentru câteva zile. În toate zonele țării vor fi maxime ce se vor încadra între 0 şi 9 grade.

Cerul va fi variabil în nord şi nord-vest, dar cu înnorări în rest. În Carpaţii Meridionali şi de Curbură, în sudul Transilvaniei şi al Banatului, nord-vestul Munteniei şi în vestul şi nordul Olteniei vor fi ninsori, în general moderate cantitativ, şi se va depune strat de zăpadă, local consistent. Vor fi precipitaţii slabe sau mixte care se vor semnala pe alocuri şi în regiunile sud-estice, potrivit meteorologilor de la ANM.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări la altitudini mari, unde trecător va viscoli ninsoarea, dar local, mai ales în prima parte a zilei, şi în sud-est şi izolat în rest, amplificând senzaţia de frig. Meteo 31 martie în București În București, meteorologii prognozează că nu se vor atinge mai mult de 3-4 grade dimineața, ceea ce este deoseibit de rece pentru ultima zi a lui martie.

Pe parcursul zilei, valorile termice vor scădea accentuat față de ziua precedentă, astfel că vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă din an, iar temperatura maximă se va menține la valoarea de 4-5 grade. Trecător vor fi posibile precipitaţii slabe sau mixte.
Citeşte întreaga ştire: Meteo 31 martie. România a intrat sub efectul unui val de aer polar. Care vor fi valorile termice ale zilei


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *