Radio Romanian

DANCE

Se redă piesa

Title

Artist

Acum la radio

Acum la radio

Background

VUNK lanseaza cel mai freh HIT- „Ajunge”

25 martie 2020

VUNK lanseaza piesa „Ajunge”, extrasa de pe materialul discografic „Domnul Portocaliu si Masina Timpului”, cu un proiect video inregistrat in timpul concertului aniversar „Deja Vu”.

„Cantecul asta a fost scris acum un an ca un dublu dialog pe care il ai si cu tine insuti, dar si cu persoana care te face sa strigi „Ajunge”. Este un cantec care indeamna la curaj, la speranta pe care o aduce o alegere sau o schimbare. In contextul in care ne aflam cu totii acum piesa asta capata alte sensuri. Lumea se schimba definitiv si vietile noastre la fel. Eu cred ca in bine, pentru ca acum e timpul sa spunem „Ajunge” fata de tot ce nu era bun in vietile noastre, tot ce nu era al nostru dar tineam cu dintii sa nu pierdem, tot ce voiam sa fim sau sa detinem, dar nu aveam nevoie, de fapt.”, a declarat Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

VUNK a celebrat 25 de ani de existenta in 2019, ocazie prin care a lansat un album nou si un concert incendiar la Sala Polivalenta, unde fanii au facut cunostinta cu Domnul Portocaliu si au fost plimbati cu Masina Timpului prin hiturile lansate de-a lungul anilor.

„Ajunge” este o piesa compusa de catre Cornel Ilie si Gabriel Maga, fiind lansata cu un vizual din cadrul concertului „Deja-Vu”, proiect filmat de catre cei de la The Brothers M.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *