Radio Romanian

DANCE

Se redă piesa

Title

Artist

Acum la radio

Acum la radio

Background

Roxen a lansat un nou videoclip – Escape

9 aprilie 2020

Roxen face haz de necaz în perioada pandemiei și a lansat un super videoclip, home edition pentru piesa ”Escape”.

Global Records dă startul unui nou proiect numit Home Edition, prin care artiștii arată că acasă suntem bine. Antonia, Cezar Gună, INNA, Minelli și Roxen au filmat de curând o serie de videoclipuri speciale, acasă, pentru câteva melodii de suflet. Chiar dacă este o perioadă dificilă, artiștii își doresc să fie în permanență aproape de public și de cei care-i urmăresc și-i apreciază prin muzica lor, pe care o compun și o cântă cu dragoste.

Roxen deschide seria Home Edition cu clipul piesei Escape, care este, de altfel, și preferata ei, o melodie al cărei stil și ale cărei versuri o reprezintă perfect. Videoclipul a fost filmat acasă, unde artista îi invită, prin intermediul Escape, pe toți fanii ei. Astfel, ei au acces la o parte din viața personală a artistei și au ocazia să se bucure împreună cu ea de muzică.

“Pot să spun că Escape este piesa cea mai apropiată sufletului meu. Mă bucur tare mult că fac parte din proiectul Home Edition și că astfel o pot împărtăși cu voi. Minelli a reușit să-mi transpună gândurile în versuri, iar Alex Cotoi știe mereu să îmbine sunetele în cel mai special fel. Mă onorează să lucrez cu astfel de oameni și, împreună cu ei, să rezonăm cu publicul în cel mai frumos mod. Sper să vă placă această piesă la fel de mult cum îmi place și mie, să o simțiți și să vă bucurați de ea… de acasă, pentru că acela este locul în care suntem bine, în care suntem în siguranță”, a declarat Roxen.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *