Radio Romanian

DANCE

Se redă piesa

Title

Artist

Acum la radio

Acum la radio

Background

Robbie Williams are probleme cu memoria!

10 mai 2020

Robbie Williams, în vârstă de 46 de ani, are mari probleme de sănătate. Artistul a dezvăluit că, la concerte, este nevoit să se folosească de propmter deoarece nu își mai amintește versurile pieselor sale. Iar pentru această situație dă vina pe drogurile pe care le-a consumat în trecut.

Deși susține că nu s-a mai atins de substanțe interzise de 20 de ani, cântărețul mărturisește că mintea sa are în continuare de suferit.

„Acum dacă ai fi pe un stadion plin de oameni, după ce ai consumat droguri la viața ta, creierul tău nu ar mai avea cum să funcționeze corect”, a afirmat Williams.

„Și ultimul lucru pe care ai vrea să-l faci ar fi să le spui celor 80.000 de oameni care te privesc, „Da, nu-mi amintesc versurile”. Acesta este motivul pentru care am prompter, pentru că sufăr de anxietate și este și multă presiune”, a povestit artistul.

De asemenea, Robbie Williams a spus că le va spune celor patru copii ai săi despre faptul că a consumat droguri. Mai mult, el speră că acest adevăr îi va speria pe cei mici într-atât încât să nu repete greșelile făcute de tatăl lor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *