Radio Romanian

DANCE

Se redă piesa

Title

Artist

Acum la radio

Acum la radio

Background

Randi a lansat un nou videoclip – Suflete în carantină

8 aprilie 2020

Randi lansează o nouă piesă, „Suflete în carantină”, al cărei mesaj este centrat pe ideea că iubirea și emoția pot supraviețui în orice condiții. Artistul, care a compus și lucrat în studioul de acasă, declară că această piesă pe care a pregătit-o timp de mai multe săptămâni se adresează celor care sunt și se simt departe de cei dragi.

Videoclipul piesei, compus din imagini filmate în casă și montate cu alte materiale vizuale anterioare, exprimă aceleași idei ca și versurile, legate de singurătate, dar și de speranță.

”M-a inspirat în primul rând separarea umană pe care o trăim pentru că, în cele din urmă, internetul nu are calitatea de a aduce oamenii cu adevărat, la un nivel profund și total, împreună. Ajută, dar e o lume virtuală din care lipsește contactul fizic, real. Ne satisface dorința de socializare până la un punct. Realizăm că cele mai de apreciat lucruri sunt cele pe care le consideram atât de normale, încât nu le mai acordam valoarea esențială: este vorba despre oameni, cei de lângă noi, pe care îi iubim și care ne iubesc și felul în care ne îmbogățim reciproc existența”, a declarat Randi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *