Radio Romanian

DANCE

Se redă piesa

Title

Artist

Acum la radio

ONLY MUSIC

13:00 20:00

Acum la radio

ONLY MUSIC

13:00 20:00

Background

Nicole Cherry lanseaza single-ul „Doctore”

30 septembrie 2019

Nicole Cherry lansează astăzi, 30 septembrie, single-ul „Doctore”, ce vine ca o continuare firească a deja celebrei piese „Dansează amândoi”, hitul de 50.000.000 de vizualizări al artistei.

Ultima zi a lunii septembrie vine cu multă emoţie şi melancolie din partea lui Nicole Cherry, care lansează single-ul „Doctore”, însoţit de un videoclip ce aduce în prim plan ideea că muzica vindecă dureri provocate din iubire şi din lipsa ei.

Piesa „Doctore” este compusă tot de Sandor Biro, cel alături de care Nicole a colaborat la „Dansează amândoi”. Şi versurile noului single, „Doctore” – „Dansează amândoi, aici, în faţa mea şi ea / Calcă strâmb cu pantofii lui, iar, pe inima mea” fac referire la hitul „Dansează amândoi”.

Dar şi toată echipa de producţie este aceeaşi, începând de la regizorul Iura Luncaşu şi până la echipa de beauty.
În videoclip o putem vedea pe Nicole într-o rochie albă, lungă, dramatică, ce ii conferă un aer poetic, lângă un pian alb; o imagine greu de trecut cu privirea.

Şase ani de carieră, hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube, emoţii nemărginite, sute de mii de cireşe, peste 1.700.000 de urmăritori pe Instagram, Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din România, dar si una dintre cele mai cunoscute. Peste 10 hituri lansate, peste 300.000.000 de vizualizări, refrene şi show-uri memorabile, primele locuri în topurile muzicale, trofee importante, dar şi multe alte activităţi demne de un artist de top.

Sursa: Universal Music Romania
https://www.youtube.com/watch?v=aouT_PF1Gb0


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *