Radio Romanian

DANCE

Se redă piesa

Title

Artist

Acum la radio

Acum la radio

Background

INNA: ”Am fost cerută în căsătorie și am zis DA”

20 mai 2020

INNA este una dintre cele mai apreciate voci de la noi. Artista și-a ținut mereu viața personală departe de ochii curioșilor, dar de data aceasta a fost foarte sinceră.

INNA a povestit în live-ul de pe Youtube al lui Selly că în urmă cu ceva vreme a fost logodită. Nunta nu a mai avut loc,cei doi hotărîndu-se că cel mai bine este pe drumuri separate.

”Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi”, a spus INNA.

Cât despre perioada de izolare, artista a declarat că a stat departe de familie. ”Eu am avut un concert fix înainte să înceapă nebunia asta cu coronavirus, la Chișinău, chiar cu o săptămână înainte de carantină. Mi-a fost teamă să merg acasă. Eu stau în casă și cu mama și cu bunica mea, care e mai în vârstă. Stau undeva în București, dar nu stau cu ele. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am văzut-o pe mama după vreo două luni . E foarte important să ascultăm de autorități și de tot ce înseamnă informații serioase”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *