Radio Romanian

DANCE

Se redă piesa

Title

Artist

Acum la radio

ONLY MUSIC

13:00 20:00

Acum la radio

ONLY MUSIC

13:00 20:00

Background

Artista care a ajuns de pe TikTok direct în Billboard!

23 martie 2020

Dacă ești activ/ă pe TikTok, atunci, cu siguranță ai auzit piesele ”Say so” și ”Candy”. Doja Cat, artista care le interpretează a ajuns datorită lor direct în topul Billboard.

În ultima perioadă, cu siguranță ai auzit cel puțin o dată refrenul cathchy al piesei ”Say so”. Piesa este virală pe TikTok și milioane de utilizatori ai platformei fac zilnic provocări pe ea. Doja Cat, artista care a devenit populară datorită TikTok a reușit o performanță la care unii doar visează: să aibă piese în topul Billboard.

Amalaratna Zandile Dlamini a.k.a Doja Cat s-a născut în 1995 în America, într-o familie în care tatăl era actor și producător, iar mama ei era pictoriță. Doja Cat și-a început cariera încărcând piese pe SoundCloud, iar la scurt timp după aceea, piesa ”So high” a făcut parte de pe coloana sonoră a serialului ”Empire”. Printre modelele ei din industria muzicală se numără Gwen Stephani, Drake, Christina Aguilera și Nicki Minaj.

Doja Cat se poate lăuda cu piesa ”Boss bitch” care a apărut pe coloana sonoră a filmului ”Birds of Prey”, dar și cu piesa ”Juicy” alături de Tyga care a urcat de pe locul 83 pe locul 41 în Billboard chart, ajungând astfel cea mai de succes piesă a artistei.

Nici piesele virale de pe TikTok, ”Say so” și ”Candy” nu stau rău la capitolul acesta, având milioane de vizualizări pe Youtube.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *