Radio Romanian

DANCE

Se redă piesa

Title

Artist

Acum la radio

ONLY MUSIC

13:00 20:00

Acum la radio

ONLY MUSIC

13:00 20:00

Background

ADDA a lansat single-ul „Fals”

19 martie 2020

ADDA lansează „Fals”, un single despre prietenie, onoare şi falsitate. Piesa se va regăsi pe „Artă, viaţă şi iubire”, album ce urmează să fie lansat în curând de către artistă. Textul şi muzica sunt compuse de către ADDA, împreună cu ProducaDoru şi Theo Costache, iar videoclipul este regizat de SAN.

„Piesa «Fals» este a zecea de pe album. Este o piesă personală despre cei care credeam că îmi sunt prieteni, dar de fapt jucau un rol foarte bine”, mărturiseşte ADDA.

În septembrie, ADDA a lansat intro-ul ce anunţa primul album din carieră: „Artă, Viaţă şi Iubire”. Au urmat apoi „Ce am cu tine”, „Cum doare o inimă”, „A fost odată ca-n poveşti”, „Răsărit”, „Plâng în hohote”, „Grădina”, „Dacă”, „Lacrimi”, o piesă inspirată din povestea nebună de dragoste pe care artista o trăieşte alături de soţul ei şi „Suntem femei”, un statement muzical cu un mesaj sensibil, dar puternic, în care reciprocitatea şi curajul sunt subiectul principal. Toate aceste piese sunt disponibile pe platformele digitale de streaming.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *