Pavel Stratan și Ioana Ignat au lansat o piesă care va atinge multe inimi - www.RadioRomanian.ro

Radio Romanian

DANCE

Se redă acum
Melodie
Artist

Background

Pavel Stratan și Ioana Ignat au lansat o piesă care va atinge multe inimi

„Te Sărut” este o colaborare intre Pavel Stratan si Ioana Ignat care unește două timbruri unice în peisajul autohton. Videoclipul este unul filmat în Centrul Vechi al Bucureştiului.

„Pe Ioana am îndrăgit-o de la prima ei piesă, dar niciodată nu am crezut că voi avea onoarea să lucrăm împreună. Până când ne-am întâlnit la o emisiune și acolo mi-a spus că îi plac piesele lansate de familia Stratan și că a crescut cu ele. La rândul meu, i-am spus că și nouă ne plac foarte mult melodiile ei. Apoi ne-am întâlnit la studio, i-am recitat versurile piesei «Te sărut» și atât ne-a trebuit! Nu reușeam să ajung la jumătatea strofei, că Ioana deja compunea piesă”, a declarat Pavel Stratan.

Videoclipul, în regia lui Iura Luncașu, redă în imagini iubirea paternă, dar și dragostea dintre doi tineri. Latura sensibilă a lui Pavel Stratan este dezvăluită în cel mai nou proiect al sau unde joacă rolul unui tată care lupta pentru fericirea Ioanei, artista ce se pune în pielea unei fiice îndrăgostite.

„Colaborarea dintre mine și Pavel s-a legat foarte natural. Eram împreună cu mai multă lume în studio, mi-a recitat versurile piesei, mi-au plăcut foarte mult și am decis să facem piesă împreună. Am compus linia melodică, s-a făcut producția muzicală la noi în studiourile GreenEye Music și așa a ieșit această frumoasă piesă. Îl apreciez foarte mult pe Pavel, îl urmăresc de când eram mică și mă simt foarte onorată că am ocazia să lucrez cu el”, adaugă Ioana Ignat.


Reader's opinions

Leave a Reply