Radio Romanian

DANCE

Se redă piesa

Title

Artist

Acum la radio

Non-Stop Music

00:00 09:00

Acum la radio

Non-Stop Music

00:00 09:00

Background

Susține Radio Romanian

Susține Radio Romanian

Ȋmpreună cu voi cei care sunteți ascultători de Radio Romanian vom încerca să menținem acest radio online la cel mai înalt nivel, la cele mai bune standarde! Pentru aceasta avem nevoie și de susținerea voastră!

Dacă doriți să sprijiniți Radio Romanian, o puteți face realizând o donație prin PayPal, în cel mai sigur mod la ora actuală. Creșterea numărului de vizitatori și ascultători în ultimele luni a fost explozivă, și avem nevoie de ajutorul vostru ca să o putem menține așa. Costurile cu hosting-ul au crescut și ele la fel de repede, și din acest motiv apelăm la voi, utilizatorii site-ului. Nu există nicio obligativitate de a dona, dar orice contribuție e bine venită!

» Cine poate face donații: Absolut orice persoană atât de pe teritoriul României cât şi din afara țării.
» Ce sumă poate fi donată: Orice sumă poate fi donată (nu am stabilit o sumă…am lăsat la latitudinea fiecăruia să depună cât dorește).
» Pentru ce donăm acești bani: Banii vor fi folosiți strict pentru asigurarea unor condiții optime în ceea ce privește recepționarea serverelor Radio Romanian.
» Cum se face o donație: Dacă aveți cont PayPal, dați click pe Donate apoi vă logați în contul dumneavoastră, scrieți suma și trimiteți informațiile, banii ajungând în contul Radio Romanian. În cazul în care nu aveți cont PayPal fie vă creați unul, fie dați click pe DONATE și în stânga jos (Don’t have a PayPal account?) dați click pe CONTINUE. Este de prisos să specific faptul că trebuie să aveți un card de credit sau debit care să aibă pe el minim suma pe care doriți să o donați. Tranzacțiile sunt 100% sigure, datele cardului dumneavoastră neajungând la noi, ele fiind procesate de PayPal.
» Vreau să fac o donație acum: Dacă vrei să faci o donație, click mai jos pe DONATE!

Donează prin PayPal
Donează prin transfer bancar

IBAN Beneficiar: RO82INGB0000999906944344
Moneda: RON
Nume Beneficiar: Andrei-Alin Coman
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU

Donează prin transfer bancar

IBAN Beneficiar: AT17 3239 7000 0083 2865
Moneda: EURO
Nume Beneficiar: Sergiu-Alexandru Rusu
Banca Beneficiar: Raiffeinsen Bank
Cod SWIFT: RLNWATWWKRE