DJ Layla și Sianna lansează piesa "Love Is Calling"! - www.RadioRomanian.ro

Radio Romanian

DANCE

Se redă acum
Melodie
Artist

Background

DJ Layla și Sianna lansează piesa „Love Is Calling”!

DJ Layla lanseaza alaturi de Sianna ”Love Is Calling“, piesa semnata de producatorii muzicali ai proiectului, Radu Sirbu si Sianna. In regia lui Alexei Sirbu, videoclipul este o coproductie Cat Music & Rassada Music si dupa cum declara DJ Layla, este cel mai “picant” videoclip al sau de pana acum.

„Piesa « Love Is Calling » are un vibe si o senzualitate aparte, motiv pentru care am mizat mult pe culoarea rosu – culoarea pasiunii si am construit povestea astfel incat sa capteze atat atentia cat si privirea”, marturiseste DJ Layla.

DJ Layla a devenit cunoscuta dupa lansarea primelor doua piese, “Single Lady” si “City Of Sleeping Hearts”, care au adunat milioane de vizualizari pe YouTube si au urcat rapid in fruntea clasamentelor muzicale internationale.

“Avem o piesa plina de pasiune si « savoare », iar videoclipul adauga si mai multe « condimente » in aceasta compozitie deja delicioasa si placuta vederii si auzului. Deschidem un nou capitol odata cu piesa « Love Is Calling » , unul care pune bazele celui mai nou album marca DJ Layla, la care am placerea sa particip ca producator si compozitor”, adauga Sianna.

In plus, cele doua artiste nu sunt la prima colaborare. De-a lungul timpului, DJ Layla si Sianna au lansat impreuna single-uri precum “I’m Your Angel” sau “Without Your Love”.

VEZI VIDEOCLIPUL AICI

Sursa: catmusic.ro


Reader's opinions

Leave a Reply